forts.

Var var jag nu igen? Jo, jag fick äntligen åka hem. Och det blev en väääldigt lung kväll med snigelfart på allt jag gjorde.
Dagen efter gick jag upp okristligt tidigt som jag alltid gör när det är helg!?! Fattar inte varför jag inte kan sova ut. Inte konstigt att jag e så trött på måndagar.

På kvällen blev det historiens snabbaste fixning när brorsan upplyste mig om att jag hade 2 min på mig att göra mig klar om jag ville ha skjuts. Slängde på mig det första jag hittade (nja, jag letade väl lite efter nåt man kunde gå ut i) drog en borste genom håret och slängde på mig sminket. Sedan bar det av till min lilla Satu för lite vin, skvaller, terapisession (med Doktor Tommy) och sedan utgång på BMB.

Vi dansade som galningar, blev trakasserade av två snubbar som hotade Satu med stryk (modigt) för att jag inte ville dansa med dem och Satu försvarade mig. Sen när Satu var och hämtade våra jackor kom en överförfriskad herre på typ 40 år och skulle stöta på mig. Jag stod just då och pratade med en av vakterna som bad herrn lämna mig ifred, då det inte räckte att jag sa att jag inte var intresserad. Smartot började då mucka med vakten. hahaha

Efter krogen blev det efterkaka hos Satu. I hela 5 min sen däckade alla. hahaha
Jag hade sovit i en dryg halvtimme när jag blev väckt av min mobil. Det var brorsan som sa att han var utanför Satus hus och undra om jag ville hem. Jag var ju ändå uppe nu, så jag staplade mig ut till bilen, kom hem och slocknade typ halv 6. Tror du jag sov länge då. Nope!! Ahnna vaknade klockan 8.00 och somnade inte om förrän klockan 23.30.

Så du kan tro att jag är trött idag! Det blir gubbvila när jag kommer hem. =)

Good morning!

*Gääääääsp*
Idag är jag sjukt trött. Har sovit oroligt hela natten och drömt sjuka drömmar. Kan beror på att jag kollade på Saw innan jag somnade igår. Ingen bra idé!
Plus att jag inte fick mkt sömn under helgen heller. Var ju i Sthlm och hälsade på en kompis och min syrra i torsdags. Jag och kompisen var ute och festade på sture och sen skulle han upp och jobba tidigt nästa dag. Jag vaknar skitlätt, men kan för mitt liv inte somna om igen. Så det blev högst 2h sömn.

Sen blev det en långpromenad för att käka lunch och en långpromenad tillbaka för att hämta mina grejer och träffa syrran på stan. Där vi gick runt i en hel del butiker. Båda hade sovit för lite och båda hade sjukt ont i fötterna. Men vi hade trevligt ändå och skrattade mkt. (som man brukar göra när man inte sovit tillräckligt)

När vi båda var trötta på att irra runt gick vi till stationen för att köpa biljett för hemresa till mig. Först ville inte biljettautomaten funka, så jag fick gå in till pressbyrån för att köpa biljett. Men tror ni att mitt kort funka? För det gjorde det inte. Så jag missade tåget. Som tur var gick nästa en halvtimme senare. Min syster erbjöd sig att betala min biljett, men det var lättare sagt än gjort, då automaten krånglade med hennes kort oxå. Efter många om och men fick jag till slut min biljett och kunde bege mig hemmåt...

Weekend brake

Tar ledigt från bloggen denna helgen, men jag återkommer bright and early Monday morning! ;)
Sug och svälj, trevlig helg!

Solen =)

Till lunch blev det kalkon på mörkt bröd med Honeymoustard från Subway och Bonaqua Päron. Denna mumsiga lunch åtnötjs ute i vinter?höst?vår? vädret och precis när jag satt mig ner för att käka lyckades solen bryta sig igenom molntäcket. Hur mysigt som helst =)

Lunchen kanske hjälpte för jag har inte gäspat än. Ta i trä. 

 


Kära Hjärnkontoret;

Asså jag kan inte sluta gäspa. Blir helt galen!
Jag som var pigg och glad när jag vakna imorse, men nu känner jag hur energin rinner ur mig. Kanske blir bättre när jag fått i mig lite lunch. * skrivpause för världens största gäspning*
Varför gäspar man egentligen? Har hört nånstans att det är för att man har mild syrebrist och det är kroppens sätt att skaffa mer. Stämmer det? Beror tröttheten på syrebristen då? Borde man inte bli piggare efter att man gäspat? Och om man håller inne alla gäspningar, dör man?

Rock klassiker

Just nu sitter jag på jobbcentrum och söker arbete, lyssnar på Rock Klassiker och ler och fnissar som ett fån åt deras busringning. Dom andra här inne i datasalen måste tro att jag är tokig. hahahaha

Något i vattnet?

Den här hösten är sjukt många gravida. Om inte jag var nästintill nunna hade jag nog också lyckats bli det.
Tror att staten har spettsat vattnet med hormoner som underlättar graviditet.
Men nu har det uppkommit en bieffekt som staten missat. Par som varit tillsammans aslänge börjar helt plötsligt göra slut. Vi har inte råd att ha singlar som mig som går omkring ogravida, så snart kommer "nytt vatten" och sjukt många personer kommer vara i seriösa förhållanden.
Så om du vill fortsätta vara singel och barnlös, se upp med vattnet!



OBS. det här är en teori min galna hjärna kokat ihop och har ingen som helst vetenskaplig grund. Men om nån skulle vilja kolla den. Varsågod ;) och om den är sann vill jag ha cred! =)

Bakis

Vakna imorse och kände mig bakis och tänkte;
-Men vänta nu... jag drack ju inte igår. Vafan?!
Och i söndags morse, när jag hade druckit kvällen innan, var jag inte ens i närheten av bakis. Jag har blivit helt bakfram. =S

Ledsen Ahnka

En kompis ville att jag skulle hoppa in å jobba åt henne idag, men jag hade verkligen inte tid.
Nu mår jag skitdåligt som inte kunde hjälpa henne. =(

 

 


Lättdistraherad

Stod nyss i hissen upp till Jobbcentrum när min kompis Michaela ringde. Var så uppe i samtalet att när jag lagt på trodde min hjärna att det var dags att kliva av med gymnasieskaran och jag var ett steg från att kliva in i deras lokaler. Jag hade lyckats gå av 2 våningar för tidigt.
Eftersom jag gick med en hel hög elever var det bara att försöka fejka ett nytt samtal och stå kvar i entrén tills dom försvunnit och ta trapporna upp till min våning. Hahahaha. Undrar om dom gick på det?


Vår?

Ärligt talat, vad hände med vädret? När jag gick omkring jacklös var det hur jävla kallt som helst, men nu när jag har två så bestämmer sig Kung Bore för att gå i ide.
Jag klagar inte på värmen, den har jag abolut inget emot. Men det här sjukt tråkiga landskapet klarar jag mig utan. Plus att det blir lite ljusare med snö på backen.
Sen är jag ju en sån som tycker att julen blir extra julig med snö.
Så Kung Bore, om du hör mig, ge mig en vit jul.

Tvillingar på A

Kollade tidigare på doctors där dom pratade om tvillingar och trillingar. Jag kom då på att jag varit tillsammans med två killar som tillhört tvillingpar och båda två hade namn som började på A. Så jag har tydligen en typ.
Så om du e tvilling och börjar på A, så kommer vi dejta om jag har nåt att säga om saken. ;)


Kom just på att jag har en kompis på facebook som är tvilling med ett namn som börjar på A.
I'm coming for you ;)

Grått väder

Här sitter jag på jobbcentrum och väntar på min handledare. Har sprungit runt som en galning i korridorerna. Skulle ha träffat henne halv 12, men jag var 5 min sen och nu kan jag inte hitta henne. Finns inte direkt många ställen hon kan gömma sig på, men har inte sett skymten av henne. 
Så nu har jag satt mig i datarummet i hopp om att hon ska råka gå förbi här. Saken e bara den att det är lunch om 5 min, så det är lite tajt nu. Ger det 10 min till, sen får jag skicka ett mail till henne med det vi skulle prata om. Inte svårare än så...  

Söndag, sega Söndag

Igår hade jag dejt med min lilla Satu. Hennes pojkvän hade lagat en riktigt god middag som Satu och jag åtnjöt med en drink vid namn seven and seven. Förvånadsvärd god då den är gjord på whiskey och 7up eller sprite. E inte direkt en whiskeyälskare. Sen satt vi i säkert 2 timmar och gjorde Facebookquizzar. Märkte då att jag e jävligt square. Jag menar, när jag gjorde ett test om vilken massmördare jag e blev svaret Bamse. Jag vet att dom där testen är helt sjuka, men ändå. Jag som hade tänkt mig en karriär som massmördare eller yrkesmördare eller nåt. Iof så kan nog Bamse vara bra tt vara. Vem förväntar sig att bli mördad av Bamse?

När vi fått reda på allt vi ville om oss själva gick vi en sväng förbi Bellas kompis Phille och hängde med Bella, Phille, Micke mfl. I laaaughed. Dom där grabbarna e helt bananas och Bella var så gulligt full.

Sen blev det BlueMoonBar med tillhörande drama, blåa drinkar och sjukt mkt folk.

Vaknar idag utan minsta glimt av bakfylla. =) Trots detta blev det soffmys med Watchmen och pringles.
Tack för en härlig kväll Satu. Som alltid =) Älskar dig!

Finbesök från Stocktown ;)

Igår fick vi finbesök från Stocktown.
Johan och jag åkte ner på stan för att hämta Bella och sen åkte vi till Maxi för att köpa NaturGodis. Eller Bella och Johan köpte godis. Det första jag sa (ashögt) när vi kom fram till hyllan var; Blä! Russin! Och sen var det inte så intressant längre.
Väl hemma spelade jag och Johan Lite Call of Duty, medan Bella gjorde sig iordning för att gå på BlueMoonBar. När vi (jag) väl tröttnat på att spela började vi kolla på Blade II. Bella satt sig med oss och blev kvar där.
kvällen slutade med att Grödén-syskonen satt ihopkurade på min säng och kollade på film. =)

Världens bästa syskon! Love you!

The Bare Necessities

Min syster och Satu har länge sagt åt mig att gå till Belle Shoes, så när jag idag fick lite tid över på lunchen så traskade jag dit. Besöket resulterade i 2 par skor och en väska. Väskan var lite dyr, men jag föll pladask för väskans insida. =)

På väg till Gallerian fick jag dessutom ett sms där det stod att min jacka från H&M fanns att hämta på Sjöhagen.

Blev mycket att kånka hem.

Åh Uppsala, vi kan väl va du med varandra

Har hittat den perfekta utbildningen för mig i Uppsala. Om jag kommer in är det start i februari.
Håll tummarna för mig. =)


Borat här visar vad ni ska hålla.

Id...

När började idé stavas id?
Har följt en serie på Tv4Play ett tag nu och idea översätts id. Jag blir lika tokig varje gång. Jag undrar hur översättarna jobbar egentligen. Jag är säker på att ni som läser har en massa egna exempel på liknande språkfel. Antingen är dom inte så bra på engelska (eller svenska i det här fallet) eller så har dom världens tidspress, så dom hinner inte skriva rätt översättning.
Om nån jobbar som översättare eller vet hur jobbet går till får ni gärna informera mig.

Ja, jag har inget bättre för mig än att anmärka på sånt. Plus att vi i min familj är lite språknazister.

OBS. Undanbeder eventuella anmärkningar på språkfel i detta inlägg. Jag jobbar inte som översättare! ;)


Pust å stön...

Började morgonen med att ta trapporna upp till Jobbcentrum, 4 våningar. Lätt som en plätt tänkte jag när jag förstod att det inte skulle finnas nån plats över i hissen. 1:a våningen tog jag i ett nafs, 2:a likaså, men sen kom tredje och då kände jag att jag nog gått en aning för fort och väl uppe på fjärde hade jag jobbat upp ett flås... Hur dålig kondis har man egentligen?
Och varför ska jag alltid behandla allt som ett sprinterlopp. Kör som en galning i början och lyckas trötta ut mig själv innan jag kommit fram till målet. Så gör jag med nästan allt i mitt liv. Jag antar att jag är lite otålig av mig.
Breakthrough!

Hopp och Lek!

Den här varma och gosiga jackan (som min brorsa köpte till mig i söndags) kommer jag att bedriva Hopp och Lek i när snön kommer.

Where is my mojo??

Sitter och läser igenom mina gamla blogginlägg och fan! jag e ju ganska rolig. Eller rättare sagt; jag VAR ganska rolig. Nu när jag sätter mig för att dokumentera mina tankar och funderingar står det helt still..... Var tog alla finurliga formuleringar och intelligenta spinnar på alldagliga händelser vägen? Am I all blogged out? Kanske beror det på att när jag bloggade så var det inte så inne längre. Jag var liksom lite utanför. Nu bloggar även den då mest inbitna antibloggaren. Jag tror helt enkelt att jag måste vara utanför för att vara inne.

RSS 2.0